Om oss

Vi är en yrkeshögskola som har specialiserat oss på hudterapeut utbildning Stockholm. Som student hos oss går du en hudterapeututbildning i absoluta toppklass.

Vi ger dig den kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna arbeta inom hudvård. På vår skola är vi väldigt stolta över att kunna kalla vår utbildning en av de ledande i Sverige.

En unik möjlighet

Att arbeta som hud- och massageterapeut är otroligt eftertraktat runt om i världen och genom att bli hudterapeut hos oss får du ett försprång mot andra konkurrenter. Detta eftersom vi är den enda skolan i Sverige som kan erbjuda en utbildning med både spa och hudterapi. Dessutom är vår hudterapeututbildning CSN berättigad för alla studenter.

Våra kunniga lärare följer utbildningsplanen både för Sverige och internationellt. Vi vill ge dig en unik möjlighet med denna utbildning med ett mål om att du ska kunna jobba med det du brinner för efter avslutad kurs. Som individ blir du sedd av våra lärare och vi anpassar oss efter dina individuella förutsättningar och behov.

Vi vill helt enkelt vara ditt förstaval för hudterapeututbildning i Stockholm. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!